SPØRSMÅL OG SVAR
 

1. Hvordan bestiller jeg varer fra Jakri?

Vi synes det er bra om du bestiller på vårt særskilte bestillings-skjema, klikk på logoen øverst til venstre.
Rett etter at du har fyllt ut sendt inn dette skjemaet og klikket på SEND-knappen, skal du umiddelbart få følgende automatiske bekreftelsesmelding, i samme vindu.
Du vil også få en e-post med kopi av din bestilling til den epostadresse som du oppgav på bestillingsskjemaet.
Dersom bestillings-skjemaet ikke fungerer på din datamaskin/nettbrett/mobil, send da i stedet en vanlig e-post til jakrivarer@gmail.com, og noter - foruten ditt navn, adresse etc - ønsket bestilling  og antall. Så snart vi har mottatt meldingen, vil vi sende deg en e-post og bekrefte at vi har mottatt din bestilling.

2. Hvor raskt kan dere sende varer?

Bestillingen kommer rett hjem i din postkasse, evt. må du, i fall stor sending, hente på postkontoret. Vanligvis sender vi varene samme dag eller dagen etter mottatt bestilling.
Om levering haster, kan du gi oss beskjed om dette på bestillingsskjemaet.
Du kan også selv hente varene hos oss, forutsatt at vi avtaler tid på forhånd.
Om vi ikke klarer å levere tidsnok, vil du få rask beskjed.
Eksempel: Om du f.eks. bestiller på kveldstid, vil ordren normalt bli sendt neste arbeidsdag. Posten oppgir leveringstid på to arbeidsdager (lørdag/søndag/helligdager er ikke medregnet).

3. Hva gjør jeg med betalinga?

Vi sender regning/faktura sammen med varene. Normalt kan du betale etter mottak, innen angitt frist på fakturaen, vanligvis ca. ei uke etter mottak.
Husk at vi plusser på frakt, etter Postens satser. For 1-2 lakenposer er frakten eksempelvis 48 kroner. For inntil en kg er frakten 85 kroner, forutsatt at pakken ikke er for stor og ikke høyere enn 7 cm.
De fleste betaler via nettbank.
Du kan også betale med VIPPS.
Husk å betale i tide. Da sparer du oss for ergrelser, og deg selv for evt. ekstrakostnader pga. purring/inkasso.

5. Hva gjør jeg om jeg ønsker en vare sendt som gave?
Om du bestiller og skal betale varen, men ønsker den sendt til en annen person, er ikke det noe problem. Vi kan da f.eks. sende fakturaen på e-post til deg, og varen "gratis" til den ønskede mottaker. Gi beskjed i merknadsfeltet på bestillingsskjemaet.

6. Kan jeg handle fra Sverige og andre land?

Ja. Vær imidlertid oppmerksom på at du da - i verste fall - må betale moms på varene i det landet du bor. Når vi sender varer utenlands, trekker vi imidlertid i fra norsk moms på vareprisene, dvs. at varen kun koster 80% av våre oppgitte priser. For silkelakenpose blir da prisen ikke 398 kroner, men 318 kroner. Du er selv ansvarlig for eventuelle mottaks-avgifter som måtte påløpe i ditt land.
For bestilling som sendes til Sverige, kan du betale på etterskudd via vår svenske bankkonto. For bestilling til andre land, krever vi forskuddsbetaling via PayPal. Vi sender deg da faktura via PayPal straks etter vi har mottatt din bestilling. Bestillingen sendes så snart vi har fått melding fra PayPal om at betaling er i orden.

7. Kan jeg reklamere og returnere varene?

Vi har så godt som ingen retur på våre varer.
Men - du har selvsagt full returrett om du er misfornøyd,
forutsatt at varen ikke har vært i bruk.
Dersom du er misfornøyd med en eller flere av våre varer, ber vi deg underrette oss snarest. Bruk forbrukerrådets angreskjema, se her.
Dersom varen er i ustand eller skadd sender vi deg en ny vare etter at vi har mottatt den første i retur. 
Du betaler selv returporto.
Husk at det f.eks. for silkelakenposer er viktig å følge våre vaskeanvisninger. 
Skade som skyldes gal bruk/behandling er ikke vårt ansvar.


8. Dere har lave priser - går kvaliteten på bekostning av prisen?

Hos oss er det ingen sammenheng mellom kvalitet og pris. Vi mener at våre varer har en meget god kvalitet til tross for gode priser. Vi har hatt svært få reklamasjoner på våre varer.

10. Hvorfor må jeg kjøpe så mange hengekøyer?

Våre varer sendes i all hovedsak på postordre. Hagehengekøye er relativ dyre å sende enkeltvis, derfor har vi her satt en minstebestilling.
Imidlertid - om du henter hengekøyene selv hos oss i Drammen, kan du også kjøpe de  enkeltvis.

11. Hva gjør jeg hvis ikke varene kommer fram?
Vi har hatt noen få tilfeller der sendte bestillinger ikke har kommet fram til mottaker. I beste fall er den på ditt lokale postkontor fordi postmannen ikke får den ned i din postkasse, eller den er ved en feil havnet i gal postkasse. Fint om du i så fall sjekker om dette kan være tilfelle, før du tar kontakt med oss og etterlyser pakken.

 

Visste du
at når du klikker på TRAVELlight-logoen til venstre automatisk kommer til vår forside?
Klikk her for flere råd og tips.

09.07.2018